Soc Salvatore Marino, i aquesta és la meva història

Ja disponible a STEAM

El Retrovisor és un videojoc narratiu que transcorre a l’interior d’un cotxe, un emocionant thriller en primera persona que va desvetllant els secrets mentre interactues amb els passatgers a través del retrovisor i recorres els carrers d’una ciutat hostil i corrupta.

Agafa’t fort al volant…

Salvatore Marino, protagonista d’El Retrovisor, es va veure immers en el món criminal durant la seva joventut i va acabar a la presó per no delatar els seus camarades. Ara, vint anys després, torna als carrers amb l’esperança de recuperar la relació perduda amb la seva dona i la seva filla. Salvatore vol començar de nou i plantejar-se una vida decent, allunyada del món del crim.


La realitat, però, té altres plans: en Salvatore descobreix aviat que ningú vol contractar un exconvicte. L’única oferta de feina arriba de part dels seus excamarades, que li asseguren que serà un afer legal i senzill: conduir un bon cotxe, recollir persones i portar-les on calgui… una simple feina com a conductor. Davant la desesperació i la manca d’opcions, en Salvatore accepta, però aviat descobreix que els passatgers que ha de portar al seient del darrere estan implicats en afers tèrbols que, a poc a poc, començaran a esquitxar-lo, fins al punt de convertir la seva vida en una nova carretera cap a l’infern.

La política de El Retrovisor

El Retrovisor tracta sobre la redempció i les segones oportunitats. Pot algú que ha pres males decisions esmenar el mal causat? Corregir el seu camí? Deixar enrere el passat depèn de nosaltres, però qualsevol lloc d’on no pots escapar és una presó, i tot té un preu.

  • Una oportunitat: refer la teva vida.
  • Dos interessos oposats: caure en la temptació o fer allò que és correcte.
  • Tres perills: el teu passat, els teus passatgers i una obscura temptació.

… perquè venen corbes

Després d’una primera etapa en mode d’accés anticipat, l’equip de desenvolupament ha implementat millores importants:

  • Història completa, dividida en dotze capítols i tres actes.

  • Nous personatges amb els quals interactuar.

  • Diversos finals disponibles.

  • Millores en la interfície del joc i el sistema de moralitat.
  • Textos en castellà, català i anglès.

  • Veus en castellà, català i anglès, locutades per actrius i actors professionals.

Cap a on reconduiràs la teva vida?

Ja disponible a STEAM

Financiat per la Unión Europea – NextGenerationEU